joi, 1 martie 2018

Extensii ale soldului pe podea

1. Stai sprijinita pe genunchi si cu antebratele intinse pe podea. Ridica un picior in sus, astfel incat piciorul ridicat sa formeze o dreapta (adica nu indoi genunchiul) si il ridici pana simti cum contracta muschiul fesier. Revi la pozitia initiala, cu piciorul jos pana la nivelul genunchiului.
Miscarea arata cam asa:


La acest tip de exercitiu iti lucrezi ischiogambierii si fesierul mare.

2. Stai sprijinita pe un genunchi si cu antebratele intinse pe podea. Tine ridicat un picior, astfel incat sa formeze o dreapta cu trunchiul (adica nu indoi genunchiul). Ridici acest picior pana simti cum se contracta muschiul fesier. Cand revi la pozitia initiala nu lasi jos acest picior,ci il aduci doar pana la nivelul fesierilor (pozitia de pornire) si repeti aceasta miscare de mai multe ori.

La acest tip de exercitiu iti lucrezi ischiogambierii si fesierul mare.



3. Stai sprijinita pe genunchi si cu antebratele intinse pe podea. Ridica un picior in sus, astfel incat piciorul ridicat sa formeze un unghi de 90 de grade la genunchi (adica indoi genunchiul) si il ridici pana simti cum contracta muschiul fesier. Revii la pozitia initiala, cu piciorul jos pana la nivelul genunchiului.

La acest tip de exercitiu iti lucrezi fesierul mare.

4.  Stai sprijinita pe un genunchi si cu antebratele intinse pe podea. Ridica un picior in sus, astfel incat piciorul ridicat sa formeze un unghi de 90 de grade la genunchi (adica indoi genunchiul) si il ridici pana simti cum se contracta muschiul fesier.Cand revi la pozitia initiala nu lasi jos acest picior, il aduci doar pana la nivelul fesierilor (pozitia de pornire) si repeti aceasta miscare de mai multe ori.

La acest tip de exercitiu iti lucrezi fesierul mare.



Pentru a mari intensitatea exercitiilor, poti folosi greutati de glezna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clasele proteinelor

  Dupa cum am amintit in articolul precedent, astazi voi scrie putin despre clasele proteinelor. Aceste proteine alimentare sunt clasifica...