miercuri, 7 martie 2018

fandare in saritura

Bun... Acum hai sa mai invatam trei exercitii plyo. Dar de data asta vom folosi ca exercitiu de baza fandarea.

1. Fandarea in saritura


Te asezi in pozitia de fandare clasica si sari in sus, aterizand tot in pozitia de fandare (in fata va ramane acelasi picior indoit ca la inceputul executarii exercitiului). Mainile le poti tine pe langa corp, dar pentru a lucra si bratele le poti ridica in sus in momentul in care sari. La aterizare le lasi jos pe langa corp. Sari un numar egal de repetari pe fiecare picior.


2. Fandare in saritura de pe un picior pe celalalt


Pornesti de la pozitia de fandare clasica, sari in sus, dar aterizarea va fi pe celalalt picior (care la inceputul executarii exercitiului era situat in spate). Poti numara sau cronometra. Daca numeri, nu uita ca un exercitiu complet este fandare stangul - saritura - fandare dreptul.


3. Fandare - fandare - genuflexiune in saritura


Pornesti din pozitia de fandare, faci o saritura si aterizezi tot in fandare dar pe celalalt picior, dupa care mai faci o saritura si aterizezi in genuflexiune. Daca numeri, fi atenta ca un exercitiu complet este : fandare-fandare-genuflexiune.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clasele proteinelor

  Dupa cum am amintit in articolul precedent, astazi voi scrie putin despre clasele proteinelor. Aceste proteine alimentare sunt clasifica...